Jonghyun (ft. Taeyeon) – Lonely

Jangan membuat Minho merasa bersalah, gadis itu pergi tanpa bisa ditahannya. Tangannya kaku lidahnya kelu. Ia merasa seperti orang bodoh saat ini. Ada gadis yang ia sakiti tapi ia tidak bisa berbuat lebih karena akan ada gadis lain yang disakiti. Pria itu segera berlari kearahnya dan menyentuh kening gadis tersebut. Kau tidak boleh lelah?

minho suzy

Tahu begini lebih baik aku tak datang saja. Yah, namja yang selama ini bergelar sebagai musuh abadi ku itu tiba-tiba saja menghubungiku untuk pergi ke taman dekat rumah ku pukul 4 sore, tapi lihat, ini bahkan sudah hampir jam 6. Ku kira ia sudah berubah, ternyata belum. Ah, atau mungkin tidak akan.

Agree? Disagree? Place your vote on the top 10 list of Best K-pop Couple Fandom. Best K-pop Couple Fandom The Top Ten. 1 Fawns (Luhan & Yoona) I can already feel the spark within Sulli and Minho. I only started getting interested in K-pop because of them. And Baek has always been a fan of Taeyeon so them dating must be a dream come true.

Estoy obsesionada con Ranma. Yo me suelo obsesionar con todo lo que me gusta, me da con algo y no lo suelto, busco todo el material que pueda conseguir, hasta que lo dejo ir y paso a otra cosa, pero con Ranma siempre vuelvo a caer. Ranma y Akane se pelean tanto como se quieren. Son el uno para el otro. Empiezo por el bonus track. La historia es bien rara y extravagante. La forma en que se entera de que Blanquinegra tuvo cachorritos es demasiado chistosa.

Kpop Idols and K-Celebrity Birthday and SNS

Shinee Lee Taemin was born on July 18, Growing up, Taemin dreamed of being a pilot until he discovered dancing when he was in 6th grade. His parents, noticing his talent for dance, prompted him to audition during the SM Open Weekend Audition Casting where he was accepted immediately. In , Taemin was chosen to debut as a member of Shinee at the age of Entertainment revealed that Taemin would be taking part in the reality variety show ” We Got Married ” with Son Na-eun as his partner, replacing the previous couple Kwanghee and Sunhwa.

Minho sighed a bit before smiling at Jong hyun, he motioned something to Jong hyun before turning back to Kibum. “Yeah no problem, let me go get my stuff and then we can go.” Kibum nodded as Minho smiled before heading to the back.

Ff yadong hyorin kai Ff yadong hyorin kai Selamat membaca “kriing” suara alarm kai meramaikan kamar tidur member exo k. Browse hyorin fanfics and stories. Fair, smooth and light skin is often the norm in K-Pop, but sometimes we see idols who have sun kissed skin. Disini aku ngasi rekomendasi bukan dari segi cerita aja, tapi juga dari bahasa dan kerumitan cerita. Tapi, jaebal unnie izinkan aku bersamanya sebentar saja. Bukan hanya FF series biasa dan FF yang selalu bisa berdiri sendiri.

Ia bingung harus berbuat apa sekarang. Father, Mother, 2 Older Sisters Skills: Ballet, jazz, hip hop, popping, locking dances Facts:

Lee Tae-min

Shinee Lee Taemin was born on July 18, Growing up, Taemin dreamed of being a pilot until he discovered dancing when he was in 6th grade. Taemin viewed him in a different light and respected him in many aspects of his performance. It was because of Michael Jackson that Taemin decided to become a dancer. In , Taemin was chosen to debut as a member of Shinee at the age of

Nov 14,  · -Jiyeon’s first impression of Boram was that she looked like an elementary kid and was acting cute. -She is the shiksin (God Of Eating) of T-ara. -Jiyeon said Many People thought Boram are the Maknae instead of her.

January 30 – March 20, Runtime: Oz Entertainment then transfers over its own idol stars to Kirin High to avoid a law requiring under age entertainers to study for a set time. Competition then brews between troubled students at Kirin High School of Art and then newly transfered idols from Oz Entertainment. Jin Yoo-Jin acted when he was a young child.

He attempts to cure his pain caused by his parent’s divorce through music. Rian’s performance is poor, but her manager quickly takes her to her next appointment. They don’t have much time, due to a new law taking effect that day that requires underage entertainers to study 20 hours a week and work no later than 10 PM. Today is their first time performing a song from their new album.

Hyun Ji-Soo insists Eden should appear last on the music program, but staff members say it’s risky due to the new law. A couple of minutes before 10 PM, Si-Woo finally arrives. Si-Woo tells JB to listen to this song on his music player. Shin Hae-Sung then sneaks into the backstage area to get autographs. In the hallway, she bumps into boy band Eden.

Im Yoon-ah

This is a weekly segment where I interview lovely volunteers from around the world to give you a firsthand account of being a citizen of their respective country or having a disability. I’m hoping to encourage international diversity, break stereotypes, and give writers a crash course on how to write a character from these different places on our planet. Happy July 4th everybody! Today I have a post about well no America.

So I’m so happy to have Lizzy to tell me more about the country besides just the food.

Some Visual member is can be a MC in a music program too (like Minho,Suzy,Jiyeon in Mucore,Sulli,Hara in Inkigayo,Uee in Mubank,etc) Visual or Face of the group is the image of their group,If they had scandal or gossip,sometimes their group will have the bad effect too,sometimes that member will be nonactive or inactive for a while.

Jiyeon sering mengundang IU untuk sekedar makan bersama di apartemennya atau menginap bersama. IU pun juga sama sayangnya pada Suzy,seperti ia sayang pada Jiyeon,jika ditanya siapa yang harus ia pilih antara Suzy dan Jiyeon,IU akan mengatakan Sujiyeon. IU bilang dia ingin cepat bisa mendapatkan SIM agar bisa membawa suzy jalan-jalan. Baru-baru ini di sela-sela kesibukan masing-masing mereka merencanakan jalan-jalan berdua,tanpa staff tanpa manajer ke Roma.

Kim Sunggu akan debut…. Di satu interview,MC pernah menanyakan pada IU,kamu ingin menjadi artis seperti siapa? Di Strong Heart,IU mengungkapkan bahwa ia biasanya tidak pernah menangis,tapi saat ia melihat unninya ini debut,ia yang saat itu menjadi MC di Inkigayo menangis,karena ia bangga sekali pada Boa. Itu sekilas saat mereka pertama kali kenal,aku akan membeberkan bukti keakraban mereka lainnya. Foto diatas memang bukan foto saat mereka bersama,tapi foto itu membuktikan bahwa mereka bersahabat.

Yonghwa mengatakan bahwa IU dan dirinya sering bertukar pendapat dan mendengarkan lagu masing-masing keduanya Singer-Songwriter sebelum rekaman. Itu sekilas soal persahabatan mereka. IU pernah memberikan awards dengan Yonghwa. Yonghwa sangat ingin berduet dengan IU. Tentu saja, semua pasti tahu ini siapa,yapp ini Lee Hyunwoo, yang 2 tahun lalu dikabarkan dating dengan IU karena mereka terlihat menonton film bersama di malam hari.

Lee Minho quiere conocer a su amor al igual que un kdrama

Myungsoo dan suzy sekrang berada di majlis perkahwinan tman rapatnya dan lebih tepat spupunya Myungsoo Park Jiyeon. Saat suzy mengambil bunga itu tiba-tiba anak kecil yang ada di majlis itu mengambil bungan itu dulua. Suzy kelihatan bingung dengan jawapan anak kecil itu.

Mar 08,  · Welp, now this is a stunning breaking news item in the world of K-ent celeb dating, not to mention the second in the same week. Media outlets are breaking the out-of-the-blue news that singer-actress Suzy and actor Lee Dong Wook are dating! Like, legit this is all over the news portals and their agencies confirmed within two hours that the two indeed are getting to know each other warmly.

Posted 24 December – As a WG member, as part of the group, I am sure you have met with some difficulties like hating your friends. When you just joined the group, you guys were total strangers so I am sure you have someone you didn’t like. I am trying to say that living together for so many years it must be tiring, so did you have someone you dislike?

So how did you solve it? I am the type who takes a long time to be on good terms with someone again. After the quarrel, the bond will be stronger. At the beginning stages it was very difficult. I had never lived in a hostel before, especially with all girls and that made it all the more harder. However Sunye unnie and Sunmi took really good care of me. It was difficult and awkward for me whenever there are new members. Aren’t you guys living together in the States?

We are living together but in separate rooms.

Does anyone want insider info from chinese forums to be translated?

Tuesday March 27, Micky Yoochun had no trouble being the prince in the drama with his discipline, force and stable eye contact. Han Ji-min managed to draw attention to her character as well with her pretence of having lost her memory. Lee Gak Micky Yoochun and the trio are raising expectations in the drama. Prince Lee Gak cried sad tears at the death of his princess and decided he was going to catch the criminal himself. Song Man-bo has knowledge of miscellaneous matters and knows everything about everything and had once caught a murderer.

Mar 27,  · Actor Lee Minho has found his identical twin, a wax doll of himself, in Madame Tussauds Wax Museum! Minho’s doll, previously on display in Shanghai and Hong Kong, is now being displayed at the museum in Beijing. On November 10th, a picture of Lee Minho and his “twin” was taken, showing the incredible similarity between the two figures.

Is Suzy being ostracized While the three are throwing luxury parties with kids from other agencies and playing sports, Suzy was always left out. It’s so blatant to the eye that she’s not even close with them Fei’s been on several variety shows too. Maybe it’s Suzy being ostracized or maybe it’s Suzy ostracizing the other three.

There’s no way in telling with the entertainment industry. I wonder how they worked together if she really was being ostracized. The group would be nothing without Suzy.

kismet – 8

Sebuah kartu tanda staff telah dikalungkannya. Menunjukkan dia adalah salah satu kru dari pembuatan film yang berlangsung hari ini. Dia masih tetap harus bersembunyi dari identitas aslinya serta tujuannya berada di sini. Tak sekedar memperhatikan para aktor berakting demi mencari inspirasi tapi juga memperhatikan sosok gadis yang mengganggu pikirannya akhir-akhir ini.

Search for: Archives Archives.

They supposedly stayed in a hotel together. Especially when there was a rumor going around that a gay idol couple would be revealed, Hyeongseop suddenly deleted all their photos together. Unidentified girl “Apink” Bomi Video of him kissing an unknown Chinese woman in October but clarified she was just a friend, someone from Crayon Pop Kai: Apparently in a non-celebrity relationship?? I have a feeling he’s in a long-term relationship rn D.

8 K-Pop’s Real Couples with the Best Visuals

Which side of the story do you choose to believe? I’ve been quiet for a while now, and all that I can say is that so much shit is happening in SM right now. First Kris, then Sulli and now Jessica. We all know the story to Kris’s case, but why did Sulli halted her activities and why is Jessica dropped from the group? We fans can only guess because we really have no clue about what’s happening behind those closed doors. In Sulli’s case, some said that she was stressed out and wanted to get some rest.

Posts about SHINEE written by kailliant, dwiananing, Lee Hyona, Vddid, ifaloyshee, yanluwritinganything, richannyda, hyerinchan, Mr. Jihoon, citrapertiwtiw, EnnyHtm.

Orang tua Yoona bercerai ketika masih kecil dan ia berada di bawah asuhan ayahnya bersama kakak perempuannya yang 5 tahun lebih tua dari Yoona. Dia mulai berlatih dengan peserta lain dalam perusahaan yang sama di bidang akting, menari, dan menyanyi. Dia adalah lulusan dari Daeyoung High School dan lulus di Universitas Dongguk jurusan teater dan musik, bersama dengan sesama anggotanya, Seohyun. Akting[ sunting sunting sumber ] Yoona memulai debutnya sebagai aktris pada tahun dengan drama 9 Ends, 2 Outs.

Pada tahun , ia berakting dalam drama Woman of Matchless Beauty sebelum peran utama pertama di drama sehari-hari You Are My Destiny yang ia memenangkan penghargaan penting di dunia akting. Love Rain adalah sebuah drama fantasi tentang nasib dan bagaimana keturunan dari pasangan naas sebelumnya yang bertemu pada tahun , juga berhasil jatuh cinta dengan satu sama lain.

Kemudian, pada tahun Yoona kembali berakting sebagai pemeran utama wanita di serial drama berjudul ‘ Prime Minister and I ‘ bersama Lee Beom-Soo. Ia berperan sebagai seorang wartawan sebuah media skandal yang tanpa sengaja masuk dalam masalah politik hingga menikahi perdana menteri yang telah ditinggal mati isterinya. Kisah cita yang diawali dengan kawin kontrak demi kepentingan politik hingga menjadi cinta yang sesungguhnya.

Program ini berakhir dijalankannya perusahaan pada tanggal 11 Juli setelah 5 bulan. Promosi[ sunting sunting sumber ] Sebelum memulai debutnya dengan Girls ‘Generation, Yoona telah dikenal dalam industri hiburan saat ia mulai film iklan dan model untuk berbagai majalah saat ia masih trainee dengan SM Entertainment. Komersial ini dirilis pada pertengahan Mei dan disertai dengan lagu “Cabi Song.

MINHO & JIYEON like sweet couple